Lehed

esmaspäev, 15. juuli 2013

Lühike sünnipäeva nädal

Hoohohoheiheiehi wupiduuuu, jälle olen siin host family verandal, kuulan Chase and Statust ning hakkan kirjutama. Kell on juba suht palju ja nädal on väga kiirelt läinud, siis seekord tuleb lühem jutt, rohkemate piltidega :)

Esmaspäeva õhtul sõitsin oma rattaga koju. Terve päev oli koguaeg natukene kumm tühjemaks läinud, kuid siis õhtul andis see täiesti otsad. Nimelt olid kodarad katki läinud, ning need siselohvi augu. Ma vaatasin, et koju oli ainult üks miil veel ja otsustasin joosta lihtsalt ratas käekõrval. Koju jõudes jätsin ratta lihtsalt maja ette vedelema, et teisipäeva hommikul vaatab, mis saab.

Teisipäeval läksime kõik neljakesi McDonaldsisse sööma ja siis kellegil tuli meelde, et mul oli sünnipäev :). Hohoooo, siis hakaks vinge päev pihta. Kõik soovisid õnne :D isegi õnnitluskõned tulid kohe hommikul läbi Tõnise telefoni. Agaaaa, mul tuli veel ratas ära parandada et tööle hakata :) Oeh see oli alles katsumus. Kell oli nii vähe, et kusgilt ei saanud korralikku liimi ja komplekte, et kumm ära parandada. Lõpuks mind aitas rattapood, mis tehti kell 9 lahti ja sain sealt hoopis uue siselohvi. Vaja oli veel auto otsimise peale aega kulutada ja terve päeva peale sai vähe tööd teha kahjuks. Aga mul oli jummala pohhui, sünnipäev ikkagi :D. Õhtul koju sõites lendasin Burger kingist ka läbi, et endale ja Johnnyle sünnipäeva purks osta. Kodus, aga oootas mind Tõnise poolt suur Pizza, tohutult õnnitlusi, hostfamily oli teinud mega head CupCaked ja lihtsalt mugisime ogaraks :D seeee oli hea õhtu. 

Kolmapäeva puhul sain omale poole päeva pealt lõpuks auto, mille sebimine jällegi võttis tohutult aega, kuid see oli seda väärt :) nüüd sõidan siin ringi oma Bookmobile-ga       Geo Prizm. Lihtsalt parim.

Neljapäev ma käisin Tõnist followimas, et näha kuidas autoga tööd teha. Me nägime niipalju lahedaid peresid :) näiteks see. Istusime emaga juba maha, hakkasime raamatuid näitama, kui järsku tulid isa ja lapsed kohale üüüber suure treileriga. Tuli välja, et nad just ostsid omalr 4 laamat. Raineri lemmik loomad :) nii et see pilt on Rainerile lemmik kindlasti

Teiseks kohtasime politseinikku, kellel oli kodus julmalt loomi. Hobuseid, rebaseid, kasse, koeri, pesukarusid jne. Ma sain kohe ühega pildile :D

Ühe viimaste peredena õhtul nägime sõjaväelast. Tüüp tuli ukse peale püssiga, lihtsalt igaksjuhuks :) tuli välja, et ta naine oli ka kunagi raamatuid müünud ja siis nad ostsid meilt ka :)

See nädal oli võistlus sit-downide peale. Kes saab piisavalt sitdowne saavad teisi kreemikookidega määrida. Suurte matemaatikute Tõnise ja Kairiti arvutustele järgnedes, saime me kõik kreemiseks :)


Tulemas on "Isa" nädal. Kõik teevad kõvasti tööd, kõik bookmänid ja bookgöörlid. Tõotab tulla aegade parim nädal. Tuju on hea, auto on olemas, kõvasti õpitud, kõik toetavad. Annan endast parima!!

Lõpetuseks, do you know why birds fly to south? ...
Because, ... It is too long to walk.

Olge mõnusad.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar