Lehed

esmaspäev, 14. juuli 2014

Teine Sünnipäev USA-s

Oi ma mäletan, kuidas varemalt iga aasta sünnipäev oli peetud Aegviidus, vanaema ja vanaisa suvilas. Telkimine, öösel taskulampidega metsa jooksmised, luurekad, kastide viisi energiajooke... Sellel ja eelmisel aastal veetsin sünnipäeva teistmoodi külalistega. Mitte, et midagi valesti oleks, vaid kunagi lihtsalt tahtsid ikka teha sünnipäeva miljoni sõbraga, bowlingus või McDanalds-is või maal suvilas. Poleks iial uskunud, et hakkan oma sünnipäevi USA-s veetma, haigelt kõva pull ikka. Õnnesoovid tulid nii meilile kui ka telefoni teel, Ranol saatis ka sünnipäeva kaardi J See oli pull. Helistasid inimesed, keda poleks uskunud ka et helistavad ning e-mail oli õnnitlusi täis. Kõige parem oli isa kiri :D



Aga nagu eelmine aasta, siis sünnipäev algas kaladega :D
Ma läksin uude linna tööle. Eesti mõttes: Elan Sakus, Töötan Pärnus (Vahemaade mõttes). Läksin siis „Pärnusse“ tööle ja hakkasin seal töö luba tegema. See maksis 50$, aga nad ei aksepteerinud kaardimakset. Kuna ma olin hommikul Sadrakule 500$ automaadist juba välja võtnud (sellest räägin hiljem) siis päevane automaadi limiit oli täis. Oli vaja panga kontorisse sõita. Lähim panga kontor oli umbes Eesti-Läti piiril (~45 min), paarutasin sinna, siis tagasi „Pärnusse“ ja lõpuks sain tööloa kätte. Mõnus keberniit ikka J

Sünnipäeva õhtul läksin koju suure pizzaga ja hakkasime seda Sadrakuga Järama J Ja oiblaaaaaaa, tegin omale ränga sünnipäeva kingi J Eelmine nädal kirjutasin, et ostsin Klipsch kõrvaklapid Walmart-ist. Päris head olid, kuid ma polnud nendega rahul. Sound-i juures mul on väga suured nõudmised.  Otsustasin Amazonist tellida paremad ja vanad Walmart-i tagasi viia. Räigelt hea pakkumise sain J !!! Ja nagu võluväel need olid sünnipäeva õhtul kohale toimetatud. Vot kus nüüd on alles SOUND J




Härra Siim Sadrak ostis omale auto J Näeb välja nagu kilpkonn, kuid kõva pill. Dodge Intrepil 2003 bensukas, 2.7L. Parem kui tema Peugeot (2001) Eestis J. Ta sai selle 1500$ (väga hea diil). Ja mis kõige pullim, tema esimene tööpäev autoga oli 10. juuli ehk täpselt nagu minulgi eelmine aasta J Ärikaksikud :) Äkki kunagi tulevad ka paremad pildid.

Nägin sünnipäeval ühel perel kodus Merisiga ehk Guinea Pig-i. Meil on sellega haige pull, laste raamatus on ka Guinea Pig-i pilt ja me kutsume seda hunjaa Pig-iks. Ehk nägin oma silmaga hunjaa pigi. Haigelt kõva pull ikka.



Collectisin nalja:

Why is Aspirine white??

Because it works.
Vahet ei ole, kas aspiriin või pohhuiin, kõik kui on valge siis töötab J


Rooba ja Sadraku hommikune pohhuiinilaks



Tõnise rental andis saba. Sai veokaga koju . Ja täna toodi talle uus auto maja ette samamoodi J




HAH!! Ma collectisin rinnalt surumise pingi :D Sõitsin autoga linnavahel. Siis tee ääres seisis surumise pink, peal silt FREE.  Nojah, mis seal ikka.
Küsisin endalt:
 „Mis ma sellega peale hakkan?“
„Ei tea, aga haigelt kõva pull ikka, Sadrak irnub ennast pooleks kui õhtul raua kolakaga koju tulen“
Ja siis tirisin selle auto peale, terve päev oli auto vanarauda täis :D Ise koguaeg itsitasin J






Chuck Norris on ühe korra võitnud pokkeri turniiri.

Võitis selle Pokemoni kaartidega.... Haigelt kõva pull ikka :D




Sellel nädalal oli võistlus Pie In The Eye peale, kaotasid Liisi, Eget, Jaagup ja Danel. Laadisin video ka üles, aga Daneli oma pole veel, sest ma ei saanud filmida, pidin ise lööma :)

https://www.youtube.com/watch?v=KVDFyMQSKYk&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=SyV39B7VbTA




Olge mõnusad ja tehke pulli



AA ja pealegi, see nädal on kellegile pühendamise nädal. Ma pühendan selle Vanaisale. Võin selle võita, võin mitte, aga vanaisale ma selle pühendan :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar